Onderhoud

Goed onderhoud is essentieel, als u op tijd uw auto laat onderhouden worden eventuele problemen vermeden. Ook voor dit essentiële onderhoud aan uw auto is Autobedrijf S.N.S. Toelsie een betrouwbare partner. 

Door onze jaren lange ervaring, moderne apparatuur en ons goed opgeleid personeel kunnen wij de beste zorg voor uw auto dragen. Ons team van vakkundige medewerkers staan voor u klaar.

Het is verstandig uw auto volgens het onderhoudsboekje te onderhouden. De voornaamste reden van het onderhoud is het voorkomen van pech onderweg. Als uw auto goed onderhouden is, is de kans op pech namelijk aanzienlijk kleiner. Maar preventief onderhoud plegen voorkomt ook dat onderdelen stuk gaan. Goed onderhoud aan uw auto zorgt ervoor dat uw auto langer mee gaat.

Bij een onderhoudsbeurt kijken wij de volgende onderdelen na:

  • Accu
  • Distributieriem
  • Uitlaat
  • Oliefilters
  • Interieurfilters
  • Verlichting
  • Ruitenwissers
  • Airco

Ook voor kleine schades kunt u bij ons terecht. Kleine lakschades of deuken kunnen wij vakkundig en kwalitatief opknappen. Daarnaast kunnen wij u adviseren over grotere schades.

Wanneer u bij ons uw auto laat repareren of brengt voor onderhoud en apk, gebruik maken van onze haal en breng service. Al u dit tijdig aangeeft of afspreekt brengen wij u graag binnen Almere uiteraard naar de gewenste bestemming.

Wanneer u bij ons uw auto laat repareren of brengt voor onderhoud en apk, gebruik maken van ons vervangend vervoer. Al u dit tijdig aangeeft of afspreekt zorgen wij voor vervangend vervoer en kunnen wij de voorwaarden hierover afstemmen.

Bij ons bent u aan het goede adres als uw auto een snelle, kwalitatieve reparatie nodig heeft. Wij beschikken over de juiste apparatuur om de juiste diagnose te kunnen maken en onze monteurs zijn technisch ervaren en up to date met de laatste technieken. Hierdoor hoeft u uw auto niet langer te missen dan nodig en bent u snel weer op weg!

De apk ofwel de algemeen periodieke keuring is verplicht in heel Europa. De auto wordt gecheckt op drie punten. Veiligheid, Milieu en Registratie. Door de apk weten we dat de auto’s elk jaar een keer goed bekeken worden door een keurmeester en er vanuit kunnen gaan dat de auto’s technisch in orde zijn. Met een gerust hart de weg op. Vaak is het verstandig om naast de jaarlijks verplichte apk ook onderhoud uit te laten voeren.

Het is belangrijk te weten wanneer uw auto toe is aan een Algemene Periodieke Keuring. Alle Nederlandse auto´s zijn APK-plichtig. U mag dus niet in de auto rijden indien de APK verlopen is. Doet u dit toch? Dan riskeert u een boete. Doet u dit toch en u krijgt een ongeluk? Dan keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit.

Maak snel een afspraak zodat u weer veilig onderweg kan

U kunt bij ons dagelijks terecht voor het bijvullen van uw airco en voor de reparaties aan uw airconditioning. Alle merken en type auto’s kunnen wij weer voorzien van een goed werkende en koude airco. En misschien belangrijk onderdeel tegen zeer concurrerende prijzen.

Heeft u een sterretje in uw ruit of een barst in uw voorruit? Dan wordt het tijd deze te laten maken of vervangen. Wanneer het sterretje niet groter is dan een 2 euromunt komt het in aanmerking voor ruitreparatie. Dit kan snel en eenvoudig met onze apparatuur voor u worden uitgevoerd. Is het echt een groter dan het genoemde euromuntje of een barst dan zal uw ruit moeten worden vervangen. Maak hier voor tijdig een afspraak. U bent voor beide vaak verzekerd. U kunt dit eenvoudig opvragen bij uw verzekeraar of tussenpersoon. Goed zicht als u de weg op gaat is belangrijk en voor uw en andermans veiligheid. Stel dit soort reparaties dus niet te lang uit. Wij helpen u graag!

U weet dat handsfree bellen verplicht is. Dus een handsfree kit is onmisbaar in de auto. Daarnaast is een goede radio-installatie ook onmisbaar om lekker te kunnen genieten van uw dagelijks rit naar werk of dergelijke. Heeft u al een carkit maar wil u graag van de overtollige en losliggende bedrading af? Voor al deze zaken kunt u bij ons terecht en kunnen wij deze vakkundig en veilig in uw auto inbouwen.